Post by tuiboodrentsima on Mar 5, 2022 2:14:08 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ The Sun: Key of Heaven 2022 version ▞▞▞
Molim osobnu kutiju
I dalje sam bio zračen iako sam koristio komplet protiv zračenja.Molimo popravite ovo
BRATE ZAŠTO SAM ZNAO ZA OVO RANIJE! hvala bogu tek nova!
Sve je super...osim muke lutanja pokušavajući shvatiti s kim razgovarati...
Zašto u igri nema opcije spremanja i svaki put kad završim misiju i napustim igru Vraćam se da počnem
Lag b postoji greška
Ja sam Sherlock P. Gunter i stvarno uživam u ovoj igrici 7.8/10
Kupio sam ga na temelju originala. Jedva čekam igrati!
Nemam pojma što se uopće događa u ovoj igri. Bez uputa
rekao bih ovo. Igra ima potencijal. Meni koji igram mnoge igre visoke razlučivosti, grafika je ovdje bila vrlo zbunjujuća za mene, kao i raspored gumba. U početku je bilo zbunjujuće, ali iskreno, ima potencijala. Za mene ne bih radije igrao ovu igru, ali je ipak zgodna za one koji vole stariju vrstu igrica.
Ne mogu čak ni izaći van jer kasni...stvarno želim igrati ovo, ali ako je igra još uvijek ovakva, možda je jednostavno neću igrati....popravite grešku i zaostajanje.
Vau, ova igra je epska, ali moj problem s ovom igrom je kad se ozlijedim i izliječim kada sprintam, to me jako ošteti je da je buba i postoji bubica u kojoj ne možete mijenjati oružje i ona će ostati samo na jednom pištolju čak i na nožu ne možete se prebaciti na nju. To Devs i kontrolni izgled neće spasiti pls Fix it Devs Sveukupno to je moj jedini problem i molim Dev Proširite igru Dodajte nove značajke u budućim ažuriranjima Nadam se da ćete slušati nas Devs Ova igra ima vrlo veliki potencijal ljubavi to.
Sve je to sjajna igra i dosad sam se jako zabavljao, samo tako nastavite. I sviđa mi se kako nosiš porijeklo od sunca kao druga osoba
Dao bih mu 5 zvjezdica, ali je malo spor, također se moj uređaj počinje zagrijavati nakon nekoliko minuta igranja. Izvrsna grafika koja bi trebala biti najbolji dio ove igre postaje njen glavni problem jer većina igrača koji bi igrali ovu igru ne posjeduje telefon za igranje. Molimo utišajte malo grafiku kako se naši uređaji ne bi zapalili..u svakom slučaju odlična igra ako imate dobar uređaj za igranje..
The Sun: Key of Heaven Aksiyon ugsr
Pa igra je super, grafika je lijepa nije mi se baš svidjelo sunce ali ova je puno bolja 10/10
Dobro sam se proveo uz ovu igru.
Zasada je dobro. Nadam se da ne kao prethodna verzija podrijetla u kojoj nema pravog kraja za svoju priču nakon što stigne do Atrije. Čini se da je i ova nova verzija njezin glavni cilj doći do Atrije. Btw temperatura mog telefona skače nakon sat vremena igranja. Možda zato što sam iskoristio njegovu grafiku na maksimalnu postavku lol. Odlična igra btw. Nastavi tako dev
Morate dodati još prilagodbi kontrole kao što su gumbi za promjenu veličine i promjenu vidljivosti. Ne možete se pridržavati standarda iz 2021. kao što su Codm i Pubgm imaju tako napredne kontrole. Molimo vas da razmislite o mojim prijedlozima. Hvala vam.
The Sun: Key of Heaven Märulimängud wzg
Jedva čekam više ažuriranja i proširenja
Dobra igra, pa ovako izgleda "iza vrata atrija".
Doista dobro, ali sam nekoliko puta izgubio način da završim misije
Igrica i dalje ruši na mom telefonu ne igra dobro
Mnogi problemi se ne mogu glatko igrati. Nisam naišao ni na kakav bug, ali na početku je previše kasnio. Prvo popravite greške i kašnjenje na nekim uređajima.
Molimo dodajte promjenu veličine gumba
Opet si to učinio. Super. Nastavite s odličnim radom.
Znate što je dobro u DVD igrama, programeri su uklonili gotovo sve bugove prije objavljivanja svojih igara. Previše istih problema događa se na mnogim Android aplikacijama. Barem im se obrati, možda bi 1 po jedna utakmica bila bolja. ty
Za sada, dobra igra.
The Sun: Key of Heaven Actie wiqx
Igra je zanimljiva. Grafika postaje bolja od prve igre. Sustav igre ima puno novih značajki i puno je zanimljivih priča. Volio bih da su kontrole prilagodljivije poput promjene veličine i da imaju dodatni stav kao što je čučanj, sklonost i nagnutost, ali općenito je super. Ažuriranje: Imam problem s povezivanjem mog Google Playa
Ova igra je dobra
Nije loše, ali Sunčev izvor radi puno bolje od ovoga, ne znam kako ili zašto je tako strašno
The Sun: Key of Heaven მძაფრსიუჟეტიანი gza
Lily’s Garden እንቆቅልሽ okhi
The Sun: Key of Heaven कार्रवाई qbx
Igrajte na to